Westernacher blir Premium Partner

Westernacher uppgraderar sitt partnerskap med SAPSA och blir Premium Partner. Vi på SAPSA vill passa på att gratulera till det fina priset Westernacher i Tyskland fått – SAP Diamond Initiative.

I över 50 år har Westernacher brunnit för innovation genom djupgående expertis inom affärsprocesser, informationsteknik i allmänhet och särskilt SAP-applikationer. Westernacher ligger alltid i framkant när det gäller innovation och är experter på S/4HANA Digital Core ERP, Digital Supply Chain, Supply Chain Planning, Procurement, Industry 4.0 med Manufacturing & Asset Management, Analytics, IoT och mycket mer. Som SAP-partner i mer än 25 år hjälper Westernacher kontinuerligt företag med den senaste innovationen och skräddarsydda SAP-baserade lösningar. Med sina Time-to-Value-lösningar ger de en snabb, SAP- och industristandardbaserad grund för att snabbt starta den verkliga resan mot kontinuerlig agil innovation.

Westernacher är ett globalt konsultföretag med kontor både i Norge och Sverige samt en stark och växande närvaro i Norden. Westernacher har en solid tablå av framgångsrika projekt i Norge, Danmark, Sverige, Finland och Island.

Läs mer om Westernacher

Våra senaste inlägg

SAPSA
23 februari 2024

Årsstämma 2024

Årsstämma 2024 sker i samband med IMPULS i Göteborg.
SAP
30 januari 2024

SAP announces RISE Migration and Modernization program

SAP tar ännu ett steg för att hjälpa kunderna till en molnbaserad affärsstrategi Uttalandet och pressmeddelandet nedan är från SAP och inte SAPSA. SAP presenterade i dag en omfattande uppsättning resurser, tjänster och ekonomiska incitament för att hjälp...
SAP
15 januari 2024

SUGEN Digest November 2023

SUGEN:s ordförande Gianmaria Perancin sammanfattar året 2023 och dess höjdpunkter och utmaningar.