Westernacher blir Premium Partner

Westernacher uppgraderar sitt partnerskap med SAPSA och blir Premium Partner. Vi på SAPSA vill passa på att gratulera till det fina priset Westernacher i Tyskland fått – SAP Diamond Initiative.

I över 50 år har Westernacher brunnit för innovation genom djupgående expertis inom affärsprocesser, informationsteknik i allmänhet och särskilt SAP-applikationer. Westernacher ligger alltid i framkant när det gäller innovation och är experter på S/4HANA Digital Core ERP, Digital Supply Chain, Supply Chain Planning, Procurement, Industry 4.0 med Manufacturing & Asset Management, Analytics, IoT och mycket mer. Som SAP-partner i mer än 25 år hjälper Westernacher kontinuerligt företag med den senaste innovationen och skräddarsydda SAP-baserade lösningar. Med sina Time-to-Value-lösningar ger de en snabb, SAP- och industristandardbaserad grund för att snabbt starta den verkliga resan mot kontinuerlig agil innovation.

Westernacher är ett globalt konsultföretag med kontor både i Norge och Sverige samt en stark och växande närvaro i Norden. Westernacher har en solid tablå av framgångsrika projekt i Norge, Danmark, Sverige, Finland och Island.

Läs mer om Westernacher

Våra senaste inlägg

SAP
20 september 2023

SAP förvärvar LeanIX

SAP förvärvar LeanIX för helhetslösning i affärstransformation och AI-optimering I ett pressmeddelande den 7 september meddelade SAP att de förvärvar LeanIX för att utöka sitt utbud av verktyg för affärstransformation och AI-processoptimering. LeanIX har ...
SAP
22 augusti 2023

SUGEN Digest 2023

SUGEN:s ordförande Gianmaria Perancin sammanfattar vårens möten där frågor som molnstrategi och AI diskuterades.
SAPSA
22 augusti 2023

Fokusgruppen Analytics byter namn

Nu byter vi namn från Analytics till Data & Analytics. Anledningen är att bättre återspegla de frågor och områden vi behandlar.