Westernacher blir Premium Partner

Westernacher uppgraderar sitt partnerskap med SAPSA och blir Premium Partner. Vi på SAPSA vill passa på att gratulera till det fina priset Westernacher i Tyskland fått – SAP Diamond Initiative.

I över 50 år har Westernacher brunnit för innovation genom djupgående expertis inom affärsprocesser, informationsteknik i allmänhet och särskilt SAP-applikationer. Westernacher ligger alltid i framkant när det gäller innovation och är experter på S/4HANA Digital Core ERP, Digital Supply Chain, Supply Chain Planning, Procurement, Industry 4.0 med Manufacturing & Asset Management, Analytics, IoT och mycket mer. Som SAP-partner i mer än 25 år hjälper Westernacher kontinuerligt företag med den senaste innovationen och skräddarsydda SAP-baserade lösningar. Med sina Time-to-Value-lösningar ger de en snabb, SAP- och industristandardbaserad grund för att snabbt starta den verkliga resan mot kontinuerlig agil innovation.

Westernacher är ett globalt konsultföretag med kontor både i Norge och Sverige samt en stark och växande närvaro i Norden. Westernacher har en solid tablå av framgångsrika projekt i Norge, Danmark, Sverige, Finland och Island.

Läs mer om Westernacher

Våra senaste inlägg

SAP
17 juni 2022

RISE with SAP Storyboard

Information is all around – this storyboard was created to support our customers along their RISE with SAP journey by curating existing content all in one place.
SAP
13 juni 2022

Påverka SAP: nya CEI-projekt öppna till 8 juli

Var med och påverka SAP:s mjukvaruutveckling! 50+ nya projekt öppna till den 8 juli.
SAPSA
13 juni 2022

Glad sommar!

SAPSA:s kansli tar ett extra långt sommarlov och stänger kansliet vecka 27-32.