Westernacher blir Premium Partner

Westernacher uppgraderar sitt partnerskap med SAPSA och blir Premium Partner. Vi på SAPSA vill passa på att gratulera till det fina priset Westernacher i Tyskland fått – SAP Diamond Initiative.

I över 50 år har Westernacher brunnit för innovation genom djupgående expertis inom affärsprocesser, informationsteknik i allmänhet och särskilt SAP-applikationer. Westernacher ligger alltid i framkant när det gäller innovation och är experter på S/4HANA Digital Core ERP, Digital Supply Chain, Supply Chain Planning, Procurement, Industry 4.0 med Manufacturing & Asset Management, Analytics, IoT och mycket mer. Som SAP-partner i mer än 25 år hjälper Westernacher kontinuerligt företag med den senaste innovationen och skräddarsydda SAP-baserade lösningar. Med sina Time-to-Value-lösningar ger de en snabb, SAP- och industristandardbaserad grund för att snabbt starta den verkliga resan mot kontinuerlig agil innovation.

Westernacher är ett globalt konsultföretag med kontor både i Norge och Sverige samt en stark och växande närvaro i Norden. Westernacher har en solid tablå av framgångsrika projekt i Norge, Danmark, Sverige, Finland och Island.

Läs mer om Westernacher

Våra senaste inlägg

SAP
14 juni 2024

SAP Customer Engagement Initiative

SAP Customer Engagement Initiative: New projects are open for customer registration until July 12 På SAPSA strävar vi efter att vara en oberoende röst för SAP-användare. Vi vill vara en plattform för medlemmar att kunna påverka SAP och driva den framtida ...
Partner
13 juni 2024

Skyddad: Nordic SAP License Management Benchmark 2024

Det finns inget utdrag eftersom detta är ett skyddat inlägg.
Partner
14 maj 2024

Pierre Fabre implementerar med Denodo

SAPSAs nya premiumpartner Denodos plattform används för att implementera en kombinerad Data Fabric/ Data Mesh-strategi