Partners

Vi är Sveriges största SAP-nätverk med över 60 partners som är med i det självklara navet och hjälper oss att utveckla SAP.

Premium Partners

Accenture är ett ledande globalt företag med verksamhet inom strategi, konsulttjänster, digitalisering, IT och verksamhetsoptimering. Accentures svenska SAP-verksamhet kombinerar en stark lokal närvaro med förmågan att mobilisera världsledande expertis inom hela SAP:s produktportfölj.

Besök Accenture

Capgemini logga

Capgemini är en av världens största och mest framgångsrika leverantörer av konsult-, teknik- och outsourcingtjänster. Med cirka 17 800 SAP-experter och över 40 år av samarbete med SAP, är vi en av branschens ledande och mest erfarna systemintegratörer.

Besök Capgemini

logo CGI

Med 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala resan. Som ledande leverantör av SAP-tjänster hjälper vi framgångsrikt företag och organisationer att påbörja och realisera en förflyttning mot SAP:s vision om det intelligenta företaget.

Besök CGI

Deloitte logga

Deloitte har verksamhet inom bland annat IT, strategi, M&A, revision och skatt. Med över 23 000 engagerade och erfarna SAP-konsulter, varav mer än 6 000 i EMEA-området, är vi ledande på SAP S/4HANA globalt.

Besök Deloitte

Med innovation i fokus och samarbete i starka partnerskap strävar HPE efter att skapa banbrytande tekniklösningar som gör det möjligt att låta värdefull data göra skillnad.

Besök Hewlett Packard Enterprise

LTIMindtree är ett globalt IT- och teknikkonsultföretag med fler än 90 000 anställda i mer än 30 länder. Vårt samarbete med SAP sträcker sig över 25 år, och med över 9000 SAP experter globalt är vi en ledande partner inom SAP S/4HANA. LTIMindtree är en Global Strategic Services Partner (GSSP) till SAP och har kärnkompetens inom tillverkande industry, energi, fordon och detaljhandel samt koncept inom Smart Engineering, Construction, and Operations.

Besök LTIMindtree

Nordens största IT-partner för SAP-kunder, med 250 medarbetare och verksamhet i Norge, Sverige, Lettland, Ukraina och Singapore.

Besök Pearl

Tietoevry är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Avega Group, erbjuder vi en heltäckande tjänsteportfölj inom SAP med konsulting, implementationsprojekt, hosting och plattformstjänster. Vi arbetar nära våra kunder i Norden med vår globala leveransförmåga och domän-specifika lösningar för tillverkande industri, handel och finansmarknaden. 

Besök Tietoevry

westernacherlogo

Westernacher Consulting Sweden AB erbjuder affärsprocesser, IT-strategi och SAP-rådgivning som täcker design, implementering och supporttjänster. Vi betjänar medelstora och stora företag som strävar efter innovation, operativ excellens samt lönsam och hållbar tillväxt.

Besök Westernacher

Wipro is a purpose-driven, global technology services and consulting firm operating in 66 countries with more than 250,000 employees. We are uniquely positioned to offer cutting edge and transformative solutions to our customers with over 25+ years of experience in handling complex SAP engagements and being a Global Strategic Services Partner (GSSP) to SAP.

Besök Wipro

It’s simple, it’s digital. Det är vårt DNA och mantra. Vi är digitala förändringsagenter med mer än 25 års erfarenhet och expertis inom arbetsflöden, dokumenthantering och optimering av företagets kritiska processer inom SAP ERP och SAP S/4HANA.

Besök xSuite Nordic

yash technologies logo

YASH Technologies är en ledande partner för affärssystem, konsultverksamhet, applikationstjänster och outsourcing med en omfattande portfölj av tjänster och lösningar, som inte bara löser dagens IT-utmaningar utan även hanterar morgondagens affärsprioriteringar.

Besök YASH Technologies

Zington är en av Sveriges största lokala SAP-partner som sedan 15 år tillbaka erbjuder konsulttjänster för en digital värld inom tre kärnområden; Business, Technology & Experience. Genom engagemang och entreprenörsdriv utvecklar vi strategier och lösningar som får både individ och företag att växa.

Besök Zington

Quality Partners

Basic Partners

Medlemskap partner

Om du arbetar med att erbjuda lösningar till SAP-kunder kan ett partnermedlemskap i SAPSA ge dig verktyg för att skapa goda relationer med över 100 kundföretag, 60 partners och en uppsjö av SAP-experter. 

Medlemskap partner