ung kvinna med mörkt hår, vit t-shirt och mörklila kavaj står i en butik med en läsplatta i handen som hon tittar på

Vi är specialister på SAP-lösningar för detaljhandeln

retailsolutions är ett av de ledande konsultföretagen inom SAP Retail i Europa. Från våra kontor i Sverige, Storbritannien, Schweiz, Tyskland och Österrike hjälper vi detailjhandeln i hela Europa.

Över 300 anställda stöttar våra kunder i genomförandet av SAP-projekt. Vår portfölj omfattar lösningar längs hela värdekedjan. Vi lägger stor vikt vid hållbara och framtidssäkra IT-lösningar. Genom att ständigt investera i innovativa lösningar, tekniker och våra medarbetares kunnande anpassar vi ständigt vårt arbete till framtiden.

retailsolutions förstår de utmaningar som våra retailers står inför. Vi känner till behoven och vi vet hur vi ska ligga steget före dessa krav med hjälp av tekniska möjligheter och SAPs applikationsutbud. Den solida grunden för detta är vårt exklusiva branschkunnande, vår tekniska erfarenhet och ett stort personligt engagemang. Detta gör det möjligt för oss att stödja kundernas IT-projekt i varje fas - tydligt fokuserat på varje retailers specifika behov.

Vi ses på SAPSA IMPULS!

Läs mer om retailsolutions

Våra senaste inlägg

SAP
20 september 2023

SAP förvärvar LeanIX

SAP förvärvar LeanIX för helhetslösning i affärstransformation och AI-optimering I ett pressmeddelande den 7 september meddelade SAP att de förvärvar LeanIX för att utöka sitt utbud av verktyg för affärstransformation och AI-processoptimering. LeanIX har ...
SAP
22 augusti 2023

SUGEN Digest 2023

SUGEN:s ordförande Gianmaria Perancin sammanfattar vårens möten där frågor som molnstrategi och AI diskuterades.
SAPSA
22 augusti 2023

Fokusgruppen Analytics byter namn

Nu byter vi namn från Analytics till Data & Analytics. Anledningen är att bättre återspegla de frågor och områden vi behandlar.