ung kvinna med mörkt hår, vit t-shirt och mörklila kavaj står i en butik med en läsplatta i handen som hon tittar på

Vi är specialister på SAP-lösningar för detaljhandeln

retailsolutions är ett av de ledande konsultföretagen inom SAP Retail i Europa. Från våra kontor i Sverige, Storbritannien, Schweiz, Tyskland och Österrike hjälper vi detailjhandeln i hela Europa.

Över 300 anställda stöttar våra kunder i genomförandet av SAP-projekt. Vår portfölj omfattar lösningar längs hela värdekedjan. Vi lägger stor vikt vid hållbara och framtidssäkra IT-lösningar. Genom att ständigt investera i innovativa lösningar, tekniker och våra medarbetares kunnande anpassar vi ständigt vårt arbete till framtiden.

retailsolutions förstår de utmaningar som våra retailers står inför. Vi känner till behoven och vi vet hur vi ska ligga steget före dessa krav med hjälp av tekniska möjligheter och SAPs applikationsutbud. Den solida grunden för detta är vårt exklusiva branschkunnande, vår tekniska erfarenhet och ett stort personligt engagemang. Detta gör det möjligt för oss att stödja kundernas IT-projekt i varje fas - tydligt fokuserat på varje retailers specifika behov.

Vi ses på SAPSA IMPULS!

Läs mer om retailsolutions

Våra senaste inlägg

SAPSA
23 februari 2024

Årsstämma 2024

Årsstämma 2024 sker i samband med IMPULS i Göteborg.
SAP
30 januari 2024

SAP announces RISE Migration and Modernization program

SAP tar ännu ett steg för att hjälpa kunderna till en molnbaserad affärsstrategi Uttalandet och pressmeddelandet nedan är från SAP och inte SAPSA. SAP presenterade i dag en omfattande uppsättning resurser, tjänster och ekonomiska incitament för att hjälp...
SAP
15 januari 2024

SUGEN Digest November 2023

SUGEN:s ordförande Gianmaria Perancin sammanfattar året 2023 och dess höjdpunkter och utmaningar.