ung kvinna med mörkt hår, vit t-shirt och mörklila kavaj står i en butik med en läsplatta i handen som hon tittar på

Vi är specialister på SAP-lösningar för detaljhandeln

retailsolutions är ett av de ledande konsultföretagen inom SAP Retail i Europa. Från våra kontor i Sverige, Storbritannien, Schweiz, Tyskland och Österrike hjälper vi detailjhandeln i hela Europa.

Över 300 anställda stöttar våra kunder i genomförandet av SAP-projekt. Vår portfölj omfattar lösningar längs hela värdekedjan. Vi lägger stor vikt vid hållbara och framtidssäkra IT-lösningar. Genom att ständigt investera i innovativa lösningar, tekniker och våra medarbetares kunnande anpassar vi ständigt vårt arbete till framtiden.

retailsolutions förstår de utmaningar som våra retailers står inför. Vi känner till behoven och vi vet hur vi ska ligga steget före dessa krav med hjälp av tekniska möjligheter och SAPs applikationsutbud. Den solida grunden för detta är vårt exklusiva branschkunnande, vår tekniska erfarenhet och ett stort personligt engagemang. Detta gör det möjligt för oss att stödja kundernas IT-projekt i varje fas - tydligt fokuserat på varje retailers specifika behov.

Vi ses på SAPSA IMPULS!

Läs mer om retailsolutions

Våra senaste inlägg

SAPSA
23 juli 2024

SAPSA träffar AFSUG i Paris

En intervju med Amanda Gibbs från AFSUG
SAP
12 juli 2024

SUGEN Digest April 2024

SUGEN:s ordförande Gianmaria Perancin sammanfattar F2F mötet i april 2024 och dess höjdpunkter.
SAP
14 juni 2024

SAP Customer Engagement Initiative

SAP Customer Engagement Initiative: New projects are open for customer registration until July 12 På SAPSA strävar vi efter att vara en oberoende röst för SAP-användare. Vi vill vara en plattform för medlemmar att kunna påverka SAP och driva den framtida ...