Välkommen Hewlett Packard Enterprise som ny Premium Partner

Med innovation i fokus och samarbete i starka partnerskap strävar HPE efter att skapa banbrytande tekniklösningar som gör det möjligt att låta värdefull data göra skillnad. HPE GreenLake erbjuder en Platform As A Service som baseras på 100 % synlighet och granularitet i både nyttjandegrad och kostnader med inbyggd mätkapacitet som bemöter kraven på att säkerställa att IT-kostnader också matchar förbrukningen av IT-infrastrukturen.

HPE:s Everything-aaS-strategi bygger även på etablerade partnerskap för att underlätta levereransen av olika IT-projekt med flertalet leverantörer paralellt för att kunna välja vilken lösning som passar bäst för att driva hybridmolnorkestrering. Effektivt, skalbart och optimerat efter verksamhetens olika behov. En lättillgänglig molnupplevelse anpassat efter verksamheter i ständig förändring med hänsyn tagen till säkerhetsfrågor och krav på hantering och managering av data.

Läs mer om HPE GreenLake för SAP

Våra senaste inlägg

SAP
20 september 2023

SAP förvärvar LeanIX

SAP förvärvar LeanIX för helhetslösning i affärstransformation och AI-optimering I ett pressmeddelande den 7 september meddelade SAP att de förvärvar LeanIX för att utöka sitt utbud av verktyg för affärstransformation och AI-processoptimering. LeanIX har ...
SAP
22 augusti 2023

SUGEN Digest 2023

SUGEN:s ordförande Gianmaria Perancin sammanfattar vårens möten där frågor som molnstrategi och AI diskuterades.
SAPSA
22 augusti 2023

Fokusgruppen Analytics byter namn

Nu byter vi namn från Analytics till Data & Analytics. Anledningen är att bättre återspegla de frågor och områden vi behandlar.