Välkommen Hewlett Packard Enterprise som ny Premium Partner

Med innovation i fokus och samarbete i starka partnerskap strävar HPE efter att skapa banbrytande tekniklösningar som gör det möjligt att låta värdefull data göra skillnad. HPE GreenLake erbjuder en Platform As A Service som baseras på 100 % synlighet och granularitet i både nyttjandegrad och kostnader med inbyggd mätkapacitet som bemöter kraven på att säkerställa att IT-kostnader också matchar förbrukningen av IT-infrastrukturen.

HPE:s Everything-aaS-strategi bygger även på etablerade partnerskap för att underlätta levereransen av olika IT-projekt med flertalet leverantörer paralellt för att kunna välja vilken lösning som passar bäst för att driva hybridmolnorkestrering. Effektivt, skalbart och optimerat efter verksamhetens olika behov. En lättillgänglig molnupplevelse anpassat efter verksamheter i ständig förändring med hänsyn tagen till säkerhetsfrågor och krav på hantering och managering av data.

Läs mer om HPE GreenLake för SAP

Våra senaste inlägg

SAPSA
23 februari 2024

Årsstämma 2024

Årsstämma 2024 sker i samband med IMPULS i Göteborg.
SAP
30 januari 2024

SAP announces RISE Migration and Modernization program

SAP tar ännu ett steg för att hjälpa kunderna till en molnbaserad affärsstrategi Uttalandet och pressmeddelandet nedan är från SAP och inte SAPSA. SAP presenterade i dag en omfattande uppsättning resurser, tjänster och ekonomiska incitament för att hjälp...
SAP
15 januari 2024

SUGEN Digest November 2023

SUGEN:s ordförande Gianmaria Perancin sammanfattar året 2023 och dess höjdpunkter och utmaningar.