Välkommen Semper

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper en ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning.

I produktionsanläggningen i Götene sker all tillverkning av välling, modersmjölksersättning och glutenfria mixer. Och det är i bageriet i Korsnäs, Dalarna, som vi bakar vårt glutenfria knäckebröd. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm/Sundbyberg och våra nordiska kontor finns i Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Semper har cirka 240 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen HERO Group, som har drygt 4 000 medarbetare i 19 länder.

Läs mer om Semper

Våra senaste inlägg

SAPSA
11 maj 2022

SAPSAnytt i brevlådan

I augusti skickar vi ut vår medlemstidning SAPSAnytt. Vill du ha vårt magasin hem till din brevlåda?
SAPSA
3 maj 2022

Strategidokument från SAP

Ta del av presentationer från SAPSA:s halvårsmöte med SUGEN-nätverket där vi träffat flera av SAP:s områdesansvariga; S/4HANA, hållbarhet och införande.
SAP
3 maj 2022

Shared Service Centers for Indirect Tax

New paper from SAP about benefits of Shared Service Centers for Indirect Tax. Localize with SAP solutions for Global Tex Management to Centralize, Automate and Comply.