LTI och Mindtree går samman och stärker sin SAP-kapacitet

I förra veckan tillkännagav IT-företagen L&T Infotech (LTI) och Mindtree att de går samman efter myndighets- och aktieägargodkännanden. Det nya sammanslagna företaget LTIMindtree kommer att ha mer än 90 000 anställda i över 30 länder och är nu det femte största IT-tjänsteföretaget i Indien.

SAPfokkuset kommer att förstärkas ytterligare och den nya enheten kommer ha tillgång till 10 0000 experter globalt. LTIMindtree är en av SAP:s Global Strategic Services Partner (GSSP).

I Norden hjälper LTIMindtree företag inom främst tillverkning, fordon och detaljhandel att lösa komplexa affärsutmaningar kopplat till SAP-ledda transformationer.

Läs mer om hur LTIMindtree hjälper kunder inom SAP

Våra senaste inlägg

SAP
20 september 2023

SAP förvärvar LeanIX

SAP förvärvar LeanIX för helhetslösning i affärstransformation och AI-optimering I ett pressmeddelande den 7 september meddelade SAP att de förvärvar LeanIX för att utöka sitt utbud av verktyg för affärstransformation och AI-processoptimering. LeanIX har ...
SAP
22 augusti 2023

SUGEN Digest 2023

SUGEN:s ordförande Gianmaria Perancin sammanfattar vårens möten där frågor som molnstrategi och AI diskuterades.
SAPSA
22 augusti 2023

Fokusgruppen Analytics byter namn

Nu byter vi namn från Analytics till Data & Analytics. Anledningen är att bättre återspegla de frågor och områden vi behandlar.