Milco Österholm

Från den 1 april, 2021: itelligence blir NTT DATA Business Solutions

itelligence byter namn från den 1 april, 2021. Med en rebranding från itelligence till NTT DATA Business Solutions stärks bandet till den globala NTT DATA-koncernen som verksamheten är en del av. Detta steg är en del av ett större globalt tillväxtinitiativ av NTT DATA.

Förnyelse och utveckling är vägen framåt. Som en av SAP:s största partners globalt, kommer itelligence från den 1 april, 2021, att vara verksamma under det nya namnet NTT DATA Business Solutions. Rebrandingen betyder ännu bättre kunskapsöverföring och synergier inom NTT DATA-koncernen som verksamheten är en del av – vilket i sin tur gynnar kunderna.

NTT DATA Business Solutions kommer att fortsätta som en fristående enhet, med huvudkontor i Bielefeld, Tyskland och med mer än 10 000 anställda globalt och kontor i 30 länder. Verksamheten har en stor portfölj, baserad på SAP:s produkter och lösningar och hjälper dagligen kunder i deras transformation mot en Intelligent Enterprise.

Bild: Milco Österholm, VD för NTT DATA Business Solutions i Sverige

Våra senaste inlägg

SAP
17 juni 2022

RISE with SAP Storyboard

Information is all around – this storyboard was created to support our customers along their RISE with SAP journey by curating existing content all in one place.
SAP
13 juni 2022

Påverka SAP: nya CEI-projekt öppna till 8 juli

Var med och påverka SAP:s mjukvaruutveckling! 50+ nya projekt öppna till den 8 juli.
SAPSA
13 juni 2022

Glad sommar!

SAPSA:s kansli tar ett extra långt sommarlov och stänger kansliet vecka 27-32.