Milco Österholm

Från den 1 april, 2021: itelligence blir NTT DATA Business Solutions

itelligence byter namn från den 1 april, 2021. Med en rebranding från itelligence till NTT DATA Business Solutions stärks bandet till den globala NTT DATA-koncernen som verksamheten är en del av. Detta steg är en del av ett större globalt tillväxtinitiativ av NTT DATA.

Förnyelse och utveckling är vägen framåt. Som en av SAP:s största partners globalt, kommer itelligence från den 1 april, 2021, att vara verksamma under det nya namnet NTT DATA Business Solutions. Rebrandingen betyder ännu bättre kunskapsöverföring och synergier inom NTT DATA-koncernen som verksamheten är en del av – vilket i sin tur gynnar kunderna.

NTT DATA Business Solutions kommer att fortsätta som en fristående enhet, med huvudkontor i Bielefeld, Tyskland och med mer än 10 000 anställda globalt och kontor i 30 länder. Verksamheten har en stor portfölj, baserad på SAP:s produkter och lösningar och hjälper dagligen kunder i deras transformation mot en Intelligent Enterprise.

Bild: Milco Österholm, VD för NTT DATA Business Solutions i Sverige

Våra senaste inlägg

SAP
14 juni 2024

SAP Customer Engagement Initiative

SAP Customer Engagement Initiative: New projects are open for customer registration until July 12 På SAPSA strävar vi efter att vara en oberoende röst för SAP-användare. Vi vill vara en plattform för medlemmar att kunna påverka SAP och driva den framtida ...
Partner
13 juni 2024

Skyddad: Nordic SAP License Management Benchmark 2024

Det finns inget utdrag eftersom detta är ett skyddat inlägg.
Partner
14 maj 2024

Pierre Fabre implementerar med Denodo

SAPSAs nya premiumpartner Denodos plattform används för att implementera en kombinerad Data Fabric/ Data Mesh-strategi