Milco Österholm

Från den 1 april, 2021: itelligence blir NTT DATA Business Solutions

itelligence byter namn från den 1 april, 2021. Med en rebranding från itelligence till NTT DATA Business Solutions stärks bandet till den globala NTT DATA-koncernen som verksamheten är en del av. Detta steg är en del av ett större globalt tillväxtinitiativ av NTT DATA.

Förnyelse och utveckling är vägen framåt. Som en av SAP:s största partners globalt, kommer itelligence från den 1 april, 2021, att vara verksamma under det nya namnet NTT DATA Business Solutions. Rebrandingen betyder ännu bättre kunskapsöverföring och synergier inom NTT DATA-koncernen som verksamheten är en del av – vilket i sin tur gynnar kunderna.

NTT DATA Business Solutions kommer att fortsätta som en fristående enhet, med huvudkontor i Bielefeld, Tyskland och med mer än 10 000 anställda globalt och kontor i 30 länder. Verksamheten har en stor portfölj, baserad på SAP:s produkter och lösningar och hjälper dagligen kunder i deras transformation mot en Intelligent Enterprise.

Bild: Milco Österholm, VD för NTT DATA Business Solutions i Sverige

Våra senaste inlägg

SAP
12 april 2021

SAP S/4HANA Value Stories

This flipbook has one-page excerpts of the SAP S/4HANA value stories.
Int4 logo
SAPSA
9 april 2021

Int4 ny partner

Int4 AG with over 10 SAP PRESS authors is the most prolific company in the world is sharing knowledge about the SAP integration.
Partner
8 april 2021

Onapsis and SAP collaborate to protect SAP customers

Vår partner Onapsis presenterar en rapport om Cyper Security framtagen tillsammans med SAP.