Milco Österholm

Från den 1 april, 2021: itelligence blir NTT DATA Business Solutions

itelligence byter namn från den 1 april, 2021. Med en rebranding från itelligence till NTT DATA Business Solutions stärks bandet till den globala NTT DATA-koncernen som verksamheten är en del av. Detta steg är en del av ett större globalt tillväxtinitiativ av NTT DATA.

Förnyelse och utveckling är vägen framåt. Som en av SAP:s största partners globalt, kommer itelligence från den 1 april, 2021, att vara verksamma under det nya namnet NTT DATA Business Solutions. Rebrandingen betyder ännu bättre kunskapsöverföring och synergier inom NTT DATA-koncernen som verksamheten är en del av – vilket i sin tur gynnar kunderna.

NTT DATA Business Solutions kommer att fortsätta som en fristående enhet, med huvudkontor i Bielefeld, Tyskland och med mer än 10 000 anställda globalt och kontor i 30 länder. Verksamheten har en stor portfölj, baserad på SAP:s produkter och lösningar och hjälper dagligen kunder i deras transformation mot en Intelligent Enterprise.

Bild: Milco Österholm, VD för NTT DATA Business Solutions i Sverige

Våra senaste inlägg

SAPSA
14 september 2021

ONE Labs AI ny Basic Partner

SAPSA välkomnar ONE Labs AI som ny Basic Partner.
SAPSA
14 september 2021

Skratta – för barnens skull

Barn skrattar enligt forskning i genomsnitt 400 gånger varje dag. Men när någon drabbas av cancer kan det vara svårt att hitta sitt skratt. Därför har vi i år skänkt pengar till Barncancergalan – det svenska humorpriset.
SAPSA
9 september 2021

Elektroskandia ny medlem

SAPSA välkomnar Elektroskandia som ny användarmedlem.