SAP Sales Cloud och SAP Commerce Cloud

Hör hur Ruukki tillsammans med SAP och Bilot lyfte sin försäljning till nya nivåer genom att digitalisera manuella ineffektiva säljprocesser och lyfta bort föråldrade system, för att ta steget upp i molnet.

Bilot logo

Hur kan digitalisering i molnet förbättra offertarbetet och effektivisera Lead-to-Deal?

Ta del av hur Ruukki förvandlade sin försäljningsverksamhet med SAP Sales Cloud och SAP Commerce Cloud.

"Med SAP Sales Cloud och SAP Commerce Cloud-lösningar är vår försäljningsorganisation smidigare och kan snabbt svara på kundernas krav. Vi har också ökat transparensen i våra priser och infört digitala försäljningskanaler som är enkla att använda."
Juhani Tamminen, VD, Ruukki Construction

Hör vår partner Bilot berätta hur deras kund Ruukki effektiviserade försäljningscykeln och digitaliserade offertarbetet.

Anmäl dig här

Dag och tid

Onsdag 10 februari, 2021

Kl. 9.00-9.45 

Plats

Webinar

Språk

Svenska

 

Talare

Sara Roslund

Bilot

Mathias Hjelt

Bilot

Kolla in våra liknande event

Fokusgrupp

Solution Manager fokusgruppsmöte

Fokusgruppen för Solution Manager har bjudit in SAP och Trincentis för att presentera Test Management. Nya och gamla medlemmar är välkomna!
  • 20 augusti
Ikon
Fokusgrupp

Data and Analytics in SAP Business Technology Platform

Fokusgruppmöte om Analytics som en del av SAP BTP. Vi har bjudit in Kenneth Dalvik på SAP för att visa på allt det nya. Mötet är öppet för alla SAPSA-medlemmar.
  • 7 september
SAPSA workshop
SAPSA Event

ALM Roadshow

Exklusivt för SAPSA erbjuder SAP sin virtuella Application Lifecycle Management Roadshow. Lär dig allt om Solution Manager, Focused Run and Cloud ALM från SAP-experter i Walldorf.
  • 17 september