Globalization Services at SAP

Vad är aktuellt när det gäller den svenska och norska lokaliseringen?

Vi berättar hur SAP hanterar den nya svenska Intrastat-rapporteringen som har fått nya fält som gäller överföring till egna lager i utlandet (Plants Abroad) och till lager hos kunder i utlandet (konsignationslager eller Call-off stock) samt nya tvåsiffriga koder för rapporteringen.

E-fakturering är också hett och SAP stödjer det genom SAP Document Compliance som i dagarna byter namn till SAP Document and Reporting Compliance när det ”slås ihop med” rapporteringsfunktionerna i Advanced Compliance Reporting (ACR).

För svenska företag med affärsverksamhet i Norge (med eller utan juridisk enhet där), gäller det att ha satt upp SAF-T för att vara beredd på en momsrevision, men också att ha koll på den nya momsrapporten som ska användas för momsperioder som börjar den 1/1 2022.

Inbjudan har skickats ut till dig i fokusgruppen för finans. Vill du vara med, men inte har fått inbjudan. Kontakta oss.

Presentation from SAP in pdf

 

Se hela agendan

Stäng

Talare

Erik Törnqvist

SAP Sverige
Localization Product Manager

Kolla in våra liknande event

Workshop

User Experience on SAP BTP

Welcome to this hands-on workshop and gain knowledge and expertise in SAP Fiori App development. 
  • 30 mars
Partneraktivitet

Transforming business processes in S/4HANA

In this webinar, xSuite will introduce SAP's cloud models and offerings for S/4HANA.
  • 30 mars
SAPSA Event

Öka kundnöjdhet genom tidsbesparande samarbete

Välkommen till dessa korta och inspirerande infobites, som vi hoppas ska hjälpa dig att hålla dig ajour med det senaste från SAP.
  • 3 april