SAPSAnytt

SAPSAnytt är en digital artikelserie för dig som medlem.

SAPSAnytt i ny digital kostym

Istället för en tidningsutgåva per år satsar nu SAPSA på att nå ut till alla medlemmar genom digitala artiklar. Vi behöver tillsammans berätta om våra insikter och förmedla goda tips och idéer som löpande stärker våra medlemmar. Vi kommer därför att kontinuerligt publicera artiklar om aktuella ämnen. Allt för att förmedla alla de bra och viktiga saker som sker runt om i våra nätverk.

Är du intresserad av att få en artikel publicerad digitalt, skicka oss ett kort mail.

Gunilla Kolsrud Kyhle, Axfood

På besök i Sydafrika

I mitten av juli genomfördes SAPHILA Aspire i Sydafrika. Värd för konferensen var AFSUG, African SAP User Group. SAPSA var på plats via Gunilla Kolsrud Kyhle, processägare ekonomi på Axfood och styrelseledamot i SAPSA och SUGEN.

I den andra digitala utgåvan av SAPSAnytt för i år delar Gunilla med sig av sina erfarenheter från sitt besök i Sydafrika som deltagare under SAPHILA Aspire.

 

Läs hela artikeln i SAPSAnytt nr 2 2023

Anders Nilsson, Volvo Group

Att föreläsa på IMPULS

SAPSA arrangerar årligen två stora konferenser – IMPULS i Göteborg på våren samt IMPULS i Stockholm på hösten – där användarföretag, partners och sponsorer håller föreläsningar. Är du nyfiken på att berätta något om ditt expertisområde på nästa konferens? Gör det!

Här berättar Anders Nilsson på Volvo Group Digital & IT om sina erfarenheter som föreläsare, och delar med sig av värdefulla talartips.

 

Läs hela artikeln i SAPSAnytt nr 1 2023